Site içeriklerinde arama yapabilirsiniz...
×
Ara
BŞEÜ
AŞÇILIK
HAKKIMIZDA
ADAY ÖĞRENCİ
STAJ VE İŞ YERİNDE MESLEKİ EĞİTİM
PERSONEL
DERSLER VE AKADEMİK TAKVİM
HAKKIMIZDA
SOSYAL MEDYA
UYGULAMA DERSLERİ ve UYGULAMA MUTFAĞI
BASINDA BİZ
MİSYON, VİZYON, AMAÇ ve HEDEF
Instagram Hesabımız
UYGULAMA MUTFAĞI
ANADOLU AJANSI HABERİ
ANADOLU AJANSI HABERİ 2
HABER 1
TRT HABER
HABER 228
AMAÇ
HEDEF
MİSYON VE VİZYON
ADAY ÖĞRENCİ
Öğrenci Adayları İçin Bilgilendirme
Sarf Malzeme ve Ekipman Temini Hakkında
PROGRAM HAKKINDA
STAJ VE İŞ YERİNDE MESLEKİ EĞİTİM
BELGELER
YAZ STAJI VE İŞ YERİNDE MESLEKİ EĞİTİM
STAJ
İŞ YERİNDE MESLEKİ EĞİTİM
YAZ STAJI ŞARTLARI
İŞ YERİNDE MESLEKİ EĞİTİM ŞARTLARI
YAZ STAJI VE İŞ YERİNDE MESLEKİ EĞİTİM İÇİN ÖNEMLİ BİLGİLER
YAZ STAJI VE İME STAJ DEFTERİ İLE İLGİLİ BİLGİLER
İŞ YERİNDE MESLEKİ EĞİTİM (İME) İÇİN FİRMA VE ÖĞRENCİLERİN YAPMASI GEREKENLER
PERSONEL
PERSONEL
AKADEMİK PERSONEL
İDARİ PERSONEL
DERSLER VE AKADEMİK TAKVİM
DERS PLANLARI
AKADEMİK TAKVİM
EĞİTİM BİLGİ SİSTEMİ
AKADEMİK TAKVİM
AŞÇILIK
HEDEF
HEDEF
22 Ağustos 2024 Perşembe
Çeşitli gıda hazırlama ve pişirme tekniklerini etkin bir şekilde uygulayabilmek.
Menü planlaması yapabilme ve çeşitli diyet ihtiyaçlarını karşılayabilecek menüler oluşturma becerisi kazandırmak.
Gıda güvenliği ve hijyen kurallarını eksiksiz uygulayabilmek.
Farklı malzemeleri ve pişirme tekniklerini kullanarak yaratıcı ve estetik açıdan çekici yemekler tasarlamak.
Kariyer hedeflerini belirleyip bu hedeflere ulaşmak için gerekli adımları atabilmek.
Bu siteyi kullanarak
çerez politikalarını
kabul etmiş sayılırsınız.
ÇEREZ POLİTİKASINI ONAYLA