AŞÇILIK

STAJ ve İME İLGİLİ BİLGİ
16 Ağustos 2023 Çarşamba

Öğrencilerin zorunlu yaz stajı ve İş Yerinde Mesleki eğitim esnasında staj defteri tutma zorunluluğu bulunmaktadır. Staj ve İME ile alakalı belgelerin hepsinin bu defter içinde bulunması, yaz stajı boyunca her gün için en az bir sayfa ve İME boyunca bir hafta için en az iki sayfa olmalı, çalışma süresi hakkında bilgi verecek şekilde staj defterleri doldurulmalıdır.  Staj defterlerinde yaz stajı ve İME ile ilgili belgelerde istenen imza, kaşe, mühür gibi kurum ve kişi tarafından doldurulması gereken alanlarda herhangi bir eksik olması durumunda yaz stajının ve İME'nin geçersiz sayılacağı bilinmelidir. Staj defteri yüksekokulumuzun ve programımızın web sayfasında bulunan belgeler haricinde farklı bir belge içermemeli, defterler spiral cilt kaplı şekilde teslim edilmelidir.