AŞÇILIK

Anasayfa YAZ STAJI VE İŞ YERİNDE MESLEKİ EĞİTİM
YAZ STAJI VE İŞ YERİNDE MESLEKİ EĞİTİM İÇİN ÖNEMLİ BİLGİLER

22 Haziran 2023 Perşembe

30 iş günü süren yaz stajları ve iş yerinde mesleki eğitim dersi için sigorta girişleri üniversitemiz tarafından yapılmaktadır. Bu sebeple sigortalı personel olarak çalışan öğrencilerin staj yapabilmeleri için bu durumu bildirmeleri gerekmektedir. Sigortaları üniversite tarafından ödenen stajyer öğrencilerin herhangi bir iş kazası veya hastalık durumunda hastanelerden iş kazası veya istirahat raporu alma sözkonusu olduğunda bu durumu gün içinde sorumlu öğretim elemanına bildirmesi ve e-devlet veya e-nabız sistemi üzerinden alacağı kaza veya istirahat raporunu aynı gün içinde omyo@bilecik.edu.tr adresine e-posta atmaları zorunludur. Aksi takdirde oluşabilecek maddi ve manevi olumsuzluklardan öğrenci sorumludur.