Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

SPORTİF ETKİNLİKLER

02 Ocak 2023 Pazartesi

BİSİKLET KULLANIMI

Üniversitemiz merkez kampüsüne kazandırılan Bisiklet Yolunda kullanılmak üzere, Sağlık Bakanlığı’ndan proje kapsamında hibe olarak temin edilen 70 adet Bisiklet, ücretsiz olarak öğrenci ve personelimizin hizmetine sunulmuştur.

Üniversitemiz Bisiklet Kullanım Yönergesi gereğince Kasım 2016 tarihi itibarı ile başlayan hizmetin teslim tutanakları sayıldığında yaklaşık 800 defa bisikletlerin kullanıldığı görülmektedir. Yoğun ilgi gören ücretsiz bisiklet kullanımı hizmeti, Daire Başkanlığımız tarafından yazın ve kışın aralıksız sürdürülmektedir.

Bisikleti Nereden ve Nasıl Temin Edeceğim?

Merkez Kampüs Halı Saha hizmet binasından; öğrenciler, personel ve personel yakınları bisikleti almak için öğrenci/personel kimliklerini görevliye ibraz ederek, Bisiklet Kullanım Yönergesi kural ve esaslarını kabul ettiklerine dair Bisiklet Teslim Tutanağını imzalandıktan sonra bisikletleri ücretsiz olarak teslim alabilirler. Bisiklet kullanım süresi 24 saattir.

Yönerge için Tıklayınız.