Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

SAĞLIK VE SOSYAL HİZMETLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü
21 Aralık 2022 Çarşamba

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü, öğrenci ve personelimizin beden ve ruh sağlığının korunması, toplum sağlığını etkileyen faktörlere karşı bilgilendirilmesi, bilinçlendirilmesi ve farkındalık kazanmasına  yönelik faaliyetleri sürdürmek ve öğrenci ve personelimizin sağlık ve sosyal hizmetlerden etkin biçimde faydalanmalarını sağlamak amacıyla hizmet vermektedir.

Şube Müdürlüğü çalışmaları, Valilik, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü,  İl Sağlık Müdürlüğü, AFAD, İl Emniyet Müdürlüğü gibi diğer kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliği içinde gerçekleştirilmektedir.

Merkez Kampüsümüzde bulunan Sağlık Bakanlığına bağlı 10 No’lu Aile Sağlığı Merkezinde görevli aile hekimleri de, öğrenci ve personelimize yönelik 1. Basamak Sağlık Hizmeti sunmaktadır.