Meslek Yüksekokulu 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Meslek Yüksekokulumuz Çukurören Biberi Festivalinde Yerini Aldı
Gıda Teknolojisi Programı Öğrencilerimiz Kestane Kabağı Festivalinde Ürünlerini Sergiledi
Meslek Yüksekokulu Eğitim İş Birliği Protokolü Kapsamında Ticaret ve Sanayi Odası’nda Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
Bilecik Yöresel Ürünlerinin Tanıtımı ve Korunması
| Tarih | Başlık | Ekli Dosya |
|---|---|---|
| 24 Ekim 2025 | Meslek Yüksekokulu 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi | 4 |
| 19 Ekim 2025 | Meslek Yüksekokulumuz Çukurören Biberi Festivalinde Yerini Aldı | 4 |
| 17 Ekim 2025 | Gıda Teknolojisi Programı Öğrencilerimiz Kestane Kabağı Festivalinde Ürünlerini Sergiledi | 13 |
| 04 Haziran 2025 | Meslek Yüksekokulu Eğitim İş Birliği Protokolü Kapsamında Ticaret ve Sanayi Odası’nda Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi | 4 |
| 20 Şubat 2025 | Bilecik Yöresel Ürünlerinin Tanıtımı ve Korunması | 2 |