İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi

Katkı Payı ve Öğrenim Ücretleri
26 Şubat 2024 Pazartesi

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında öğrencilerimizin ödemesi gereken katkı payı ve  ücretlerine ekli dosyadan ulaşabilirsiniz.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Yurt Dışından Kabul Edilen öğrencilerimizin ödemesi gereken katkı payı ve  ücretlerine ekli dosyadan ulaşabilirsiniz.

Katkı payı ve öğrenim ücreti ödemeleri kesinlikle banka şubelerindeki veznelerden yapılmayacaktır. Ödemeler Ziraat Bankasından İnternet bankacılığı ve ATM (Bankamatik) aracılığıyla yapılacaktır. Ayrıntılı bilgilere ekli dosyadaki tahsilat rehberinden ulaşabilirsiniz.

Depremzedeler ve Filistin’in Gazze şehrinde ikamet edenler için Duyuıru

17 Kasım 2023 tarihli ve 32372 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesine istinaden ailesi veya kendisi 8/2/2023 tarihli ve 6785 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile olağanüstü hal ilan edilen illerde ikamet eden Üniversitemiz ön lisans ve lisans ikinci öğretim öğrencilerinin 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı için ödemeleri gereken ikinci öğretim öğrenim ücreti Devlet tarafından karşılanacaktır. Bu kapsamda olan ön lisans ve lisans ikinci öğretim öğrencilerimizin 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı bahar dönemi öğrenim ücretinden muaf olabilmeleri ve 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Güz dönemine yatırmış oldukları öğrenim ücretinin iadesi için Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa illerinden birinde ailesinin veya kendisinin ikamet ettiğini gösteren belge (e-Devlet üzerinden alınacak ikametgâh belgesi) ile birlikte Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına (Tıp Fakültesi binası 4. Kat 36 numaralı oda)  başvurmaları gerekmektedir.

17 Kasım 2023 tarihli ve 32372 sayılı Resmi Gazetelerde yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ve 12 Aralık 2023 tarihli ve 32397 sayılı Resmi Gazetelerde yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesine istinaden 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde;  ailesi veya kendisi Filistin’in Gazze şehrinde ikamet eden ön lisans, lisans, tezli yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin ödemeleri gereken öğrenim ücreti Devlet tarafından karşılanacaktır. Bu kapsamda olan Üniversitemiz ön lisans ve lisans öğrencilerinin Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına (Tıp Fakültesi binası 4. Kat 36 numaralı oda)  ailesi veya kendisinin Filistin’in Gazze şehrinde ikamet ettiğini gösterir belgeyle birlikte başvurmaları halinde 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi öğrenim ücretinden muaf olacaklardır.

İade Dilekçesine ekli dosyadan ulaşabilirsiniz.