Meslek Yüksekokulu

Kep ve Cübbe Satışları Hakkında
11 Haziran 2024 Salı

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet töreni için cübbe takımlarının satış ve kiralanması 10.06.2024 tarihinden itibaren MYO Ana Bina bodrum kattaki ilgili cübbe odasında gerçekleştirilecek olup, işlemlerle ilgili olarak MYO Öğrenci İşleri Biriminden Ahmet Değirmenci (0 535 591 34 67) görevlendirilmiştir.

Cübbe Temin ve İade İşlem Adımları

• Cübbe temin etmek isteyen öğrencilerimiz ücret listesine göre Cübbe Takımı Satış bedelini (nakit) olarak ilgili görevliye ödeyerek "Muhasebe Yetkilisi Mutemedi Alındı"  belgesi ile cübbelerini teslim alacaklardır. (Lütfen söz konusu belgeyi iade işlemleri için saklayınız.)
  • Tören sonrasında kiralama hakkından faydalanmak isteyen öğrenciler ücret iadesi için ekteki dilekçeyi doldurup dilekçe ekine "Muhasebe Yetkilisi Mutemedi Alındı" belgesinin aslını ekleyerek en geç 11.10.2024 Cuma günü mesai saati bitimine kadar ilgili birime teslim edeceklerdir.
  • Kiralanan cübbe takımlarını temiz, defosuz ve eksiksiz şekilde iade eden öğrencilerin dilekçede belirttikleri IBAN numaralarına kiralama bedeli düşülerek; eksik ya da hasarlı parçalar için ise ilgili kısmın ücreti kesilerek ücret iadesi gerçekleştirilecektir.