Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi’nin Yeni Sayısı Yayımlandı
03 Eylül 2024 Salı
Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi’nin Yeni Sayısı Yayımlandı

Sağlık Yönetimi, Hemşirelik, Sosyal Hizmet, Ebelik, Çocuk Gelişimi, Ergoterapi, Ortez Ve Protez, Dil Ve Konuşma Terapisi, Odyoloji, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon, Beslenme Ve Diyetetik başta olmak üzere birçok alanda özgün ve bilimsel makaleler yayımlayan Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergimizin yeni sayısı çıktı. Türkçe ve İngilizce makaleleri bünyesinde bir arada barındıran dergimizin 2. Cilt, 3. Sayısında (2024) yer alan makaleler:

“Böbrek Nakli Alıcılarında Sosyo-Ekolojik Modele Göre Fiziksel Aktivite Düzeyi ve Etkileyen Faktörler Arasındaki İlişkinin İncelenmesi”

Fatma Demir Korkmaz, Yaprak Sarıgöl Ordin, Eda Ayten Kankaya, Tuğçe Yeşilyaprak

“Hemşirelik Eğitiminde Kaçış Odası Yöntemi ile İlgili Araştırmaların Bibliyometrik Analizi: Tanımlayıcı Araştırma”

Ebru Baysal, Selin Demirbağ

“Online Contraception Counseling for Primiparous Women: A Randomized Controlled Trial”

Duygu Tatar, Meltem Demirgöz Bal

“Birinci Basamakta Yetişkin Kadınlarda Üriner İnkontinans Prevalansı ve İlişkili Faktörler”

Merve Sezer Yıldız, Ünal Ayrancı

“An Investigation of Using Non-Pharmacological Methods in Pain Management in Postoperative Period in Children: A Systematic Review”

Tuba Gıynaş, Ayçin Ezgi Önel, Sevgim Küçük, Seval Uğur, Figen Yardımcı

Yeni sayıya https://dergipark.org.tr/tr/pub/bseusbfd adresi üzerinden erişebilirsiniz.

...