Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi
Rektörümüz Beydemir'den Üniversitemizin Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı
29 Mayıs 2023 Pazartesi

Üniversiteler toplumların en yüksek eğitim kurumları olmanın yanı sıra kültürel gelişimden sağlık hizmetlerine, sanayiden tarımsal faaliyetlere kadar pek çok alanda öncülük eden kurumlardır.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi kurulduğu tarih olan 29 Mayıs 2007’den bu yana ilimiz başta olmak üzere bölgemiz ve ülkemiz için büyük bir gayretle akademik çalışmalar yapmaktadır. 7 Meslek Yüksekokulu, 11 Fakültesi ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ile ülkemizin geleceği olan gençlerimizin iyi eğitim almış, bilimsel bilgi ile donanmış, milli ve manevi değerleri yüksek bireyler olarak mezun olmaları temel amacımızdır. 20 bine yaklaşan öğrenci sayımızla ülkemizin gelecek vizyonuna her geçen gün daha da büyük ve önemli katkılar sağlamaktan dolayı son derece mutluyuz.

Bu duygularla Üniversitemizin 16. Kuruluş yıl dönümünün kutlu olmasını diliyorum.

Prof. Dr. Şükrü Beydemir