Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi
Haber

Bilecik’te “Aile Yürüyüşü” ile Aile Yılı’na Vurgu Yapıldı
16 Mayıs 2025 Cuma
Bilecik’te “Aile Yürüyüşü” ile Aile Yılı’na Vurgu Yapıldı

2025 yılının Cumhurbaşkanlığı tarafından “Aile Yılı” ilan edilmesinin ardından, Bilecik’te bu temaya yönelik farkındalık etkinlikleri sürüyor. Bu kapsamda Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen “Aile Yürüyüşü”, şehirde anlamlı bir birlikteliğe sahne oldu.

Atatürk Parkı önünden başlayarak Cumhuriyet Meydanı’nda son bulan yürüyüşe; Bilecik Vali Yardımcısı Vedat Yılmaz, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nazile Ural, il protokolü, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Yürüyüş boyunca “Güçlü aile, güçlü toplum” mesajı vurgulanırken, etkinlik hem toplumsal dayanışmaya hem de aile kurumunun önemine dikkat çekti. Ailelerin ve bireylerin birlikte attığı her adım, geleceğin sağlıklı toplum yapısına katkı sunma misyonunu pekiştirdi.


Galeri
...
...
...
...
...
...
...
...