Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’nde, görevli İŞKUR ve kısmi zamanlı çalışan öğrencilere yönelik anlamlı bir etkinlik düzenlendi. 12 Haziran 2025 Perşembe günü saat 14:30’da gerçekleştirilen programda, görevli öğrencilere çalışmalarından ve fakülteye sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür belgeleri takdim edildi.
Etkinlikte, öğrencilerimize çiğ köfte ikramı da yapılarak samimi bir ortam oluşturuldu. Programda, teşekkür belgeleri İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Harun Tunçel tarafından öğrencilere takdim edildi.
Öğrencilere sunulan teşekkür belgesinde şu ifadelere yer verildi:
"İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi olarak, görev süresince göstermiş olduğunuz kıymetli çalışmalar ve sağladığınız değerli katkılar için teşekkür eder; akademik ve kişisel yaşamınızda üstün başarılar dileriz."
Bu anlamlı etkinlik, öğrenci emeğinin takdir edildiği ve fakülte-öğrenci dayanışmasının güçlendirildiği bir buluşma olarak hafızalarda tatlı bir anı olarak yerini aldı.