İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

15 Temmuz Şehitlerimiz Rahmetle Anıldı
16 Temmuz 2024 Salı
15 Temmuz Şehitlerimiz Rahmetle Anıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında 12 Temmuz Perşembe günü saat 15:00'da, konferans salonumuzda, Fakültemiz İşletme Bölümü öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Deniz Altınsoy  tarafından bir konferans gerçekleştirildi.
Fakültemiz fuaye alanında sergi açılışıyla başlayan program, İslami İlimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Lokman Bedir’in Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dua ile devam etti. Fakültemiz İşletme Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Deniz Altınsoy’un “Fedakarlıkla Direnen Milletin Zaferi” konulu sunumu ile sona erdi.
Programa, ilimiz Vali Vekili Akgün Corav, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları ve Fakülte Dekanımız ile birlikte Üniversitemizin diğer akademik ve idari birim yöneticileri ile personelleri katıldı.