Akademik TV Veritabanı Deneme Erişimine Açılmıştır
14 Ekim 2024 Pazartesi

Akademik TV, video tabanlı yenilikçi bir eğitim platformudur. Akademisyenler ve araștırmacılar akademik düzeyde videoları izleyebilirler. Öğrenciler ise hem akademik eğitimleri içerisinde lisans düzeyi dersleri ile ilgili videolara, hem de onları iș hayatına hazırlayacak teknoloji temelli ürünlerin eğitim videolarına kolayca ulașabilirler. Akademik TV, video tavsiyesi, kișiye özel video tavsiye sistemi bașta olmak üzere ders serisini bitiren kullanıcıya online sınav ile dijital sertifika düzenleme gibi ek özellikler ile öğrencilerin bilgi birikimini arttırmayı amaçlar.

Akademik TV, eğitim vermek isteyen araştırmacılar ve akademisyenler için de platform olarak altyapı sunmakta ve kullanıcıların yükledikleri video eğitimlerini, eğitime ihtiyaç duyan kursiyerlerle bulușturmaktadır..
İçerisinde Eğitim ve Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri, Mühendislik, Filoloji ve Güzel Sanatlar, İstatistik, Sosyal Beşeri ve İdari Bilimler, Akademik Yayıncılık ve Akademik Yazılımlar alanları mevcuttur.