Sıra no |
Proje Adı |
Yürütücüsü |
Destekleyen kuruluş |
Yürütüldüğü yıllar |
1. |
Bilecik Ekolojik Koşullarında İkinci Ürün Olarak Ekilen Farklı Silajlık Mısır Çeşitlerinin Silaj Verimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi |
Prof. Dr. Hanife MUT |
BAP |
2021-2022 |
2. |
Farklı Arkadaş Bitki ile Ekilen Yoncanın Silaj Verimi ve Kalitesinin Belirlenmesi |
Prof. Dr. Hanife MUT |
BAP |
2020-2020 |
3. |
Farklı Soya Fasulyesi (Glycine max L.) Çeşitlerinde Sekonder Metabolitlerin Belirlenmesi |
Doç. Dr. Erdem GÜLÜMSER |
BAP |
2020-2021 |
4. |
Farklı Silajlık Mısır Çeşitlerinin Bilecik Ekolojik Koşullarında Verim ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi |
Doç. Dr. Erdem GÜLÜMSER |
BAP |
2019-2021 |
5. |
Mısır Baklagil Karışımlarının Silaj Kalitesinin Belirlenmesi |
Doç. Dr. Erdem GÜLÜMSER |
BAP |
2018-2019 |
6. |
Kavuzsuz Arpa (Hordeum vulgare L.) Genotiplerinin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi |
Prof. Dr. Zeki MUT |
BAP |
2019-2020 |
7. |
Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Hızlı Islah ve Bitki Büyütme Odasının Kurulması |
Prof. Dr. Zeki MUT |
BAP |
2019-2020 |
8. |
Yerel Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi |
Prof. Dr. Zeki MUT |
BAP |
2021-2022 |
9. |
Mikrobiyal Gübre Uygulamasının Mısır'ın Tane Verimi Ve Verim Özelliklerine Etkisi |
Prof. Dr. Zeki MUT |
BAP |
2022-devam |
10. |
Bilecik Koşullarında Farklı Buğday (Triticum aestivum L.) Çeşitlerinde Verim Ve Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi |
Doç. Dr. Özge Doğanay ERBAŞ KÖSE |
BAP |
2019-2022 |
11. |
Yulafta Farklı Ekim Sıklıkları ve Azot Seviyelerinin Verim ve Verim Unsurları ile Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi |
Doç. Dr. Özge Doğanay ERBAŞ KÖSE |
BAP |
2021-2022 |
12. |
Bilecik İli İnhisar İlçesinde Bulunan Nar (Punica granatum L.) Genotiplerinin Pomolojik ve Moleküler Karakterizasyonunun Belirlenmesi |
Dr. Öğr. Üyesi Sinem ÖZTÜRK ERDEM |
BAP |
2020-2021 |
13. |
Bilecik’te Yetiştirilen Bazı Yöresel Üzüm Çeşitlerinin İn Vitro Sürgün Ucu Kültürü Yöntemi ile Çoğaltılması |
Dr. Öğr. Üyesi Özlem ÇALKAN SAĞLAM |
BAP |
2019-2020 |
14. |
Bilecik’te Yetiştirilen Bazı Yöresel Üzüm Çeşitlerinin Kalite Değerleri ile Fitokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi |
Dr. Öğr. Üyesi Özlem ÇALKAN SAĞLAM |
TÜBİTAK 1002 |
2019-2021 |
15. |
Bazı Üzüm Çeşitlerinin Bilecik İlindeki Performanslarının Belirlenmesine Yönelik Adaptasyon Parsellerinin Oluşturulması |
Dr. Öğr. Üyesi Özlem ÇALKAN SAĞLAM |
BAP |
2015-2017 |
16. |
Osmanlı Çileği Islahı-2 |
Dr. Öğr. Üyesi Sinem ÖZTÜRK ERDEM |
BAP |
2018-2019 |
17. |
Şerbetçi otu (Humulus lupulus L.)’nun silaj olarak değerlendirmesi |
Yasin Emre ÖZTÜRK |
Doç. Dr. Erdem GÜLÜMSER (Danışman) |
TÜBİTAK 2209/A |
2019-2020 |
18. |
Aktaş Yoncalarında (Melilotus alba Desr.) Tanen İçeriklerinin Tespiti |
Yasin Emre ÖZTÜRK |
Doç. Dr. Erdem GÜLÜMSER (Danışman) |
TÜBİTAK 2209/A |
2019-2020 |
19. |
Doğal Floradan Toplanan Aktaş Yoncası (Melilotus alba Desr.) Genotiplerinin Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi |
İlknur YILDIRIM |
Doç. Dr. Erdem GÜLÜMSER (Danışman) |
TÜBİTAK 2209/A |
2020-2021 |
20. |
Farklı Sürelerde Çimlendirilen Yeşil Mercimek (Lens culinaris L.) Filizlerinin Besin İçeriklerindeki Değişimin Belirlenmesi |
Şerife AKTAŞ |
Doç. Dr. Özge Doğanay ERBAŞ KÖSE |
TÜBİTAK 2209/A |
2021-2022 |
21. |
Melezleme Islahı ile Elde Edilen Çilek F1 Genotiplerin Fitokimyasal İçeriklerin Belirlenmesi |
Davut UYSAL |
Dr. Öğr. Üyesi Sinem ÖZTÜRK ERDEM |
TÜBİTAK 2209/A |
2020-2021 |
22. |
Melezleme Islahı ile Elde Edilen Çilek F1 Genotiplerin Aroma İçeriklerinin Belirlenmesi |
Hilmi ÇİFTÇİ |
Dr. Öğr. Üyesi Sinem ÖZTÜRK ERDEM |
TÜBİTAK 2209/A |
2020-2021 |