Aşçılık Programı tarafından, 9 Ekim 2024 tarihinde sektörel bilgilendirme semineri düzenlendi. Öğretim Görevlisi Merve Bilir tarafından yürütülen "Hızlı Yemek Restoran Uygulamaları" dersi kapsamında gerçekleşen seminere, Maydonoz Döner işbirliği ile katılım sağlandı.
Seminerde, Maydonoz Döner ile yapılan iş birliği protokolü, öğrencilere sunulan staj olanakları ve iş hukuku kapsamında önemli bilgiler verildi. Aşçılık programı öğrencilerinin yanı sıra Meslek Yüksekokulu'nun diğer programlarından öğrenciler de seminerde yer aldı.
Sektör temsilcilerinin tecrübelerini aktardığı seminer, öğrencilere mesleki gelişim açısından önemli fırsatlar sundu ve kariyer planlamalarında yol gösterici oldu.
Bu siteyi kullanarak çerez politikalarını kabul etmiş sayılırsınız.