Aşçılık Programımız “Bilecik ve Türk Mutfağının Asırlık Lezzetleri ve Coğrafi İşaretli Ürünleri” panelinde yer aldı. Türk Mutfağı Haftası kapsamında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Kütüphanesinde düzenlenen panel, Bilecik Valiliği himayesinde ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirildi. Aşçılık Programından Öğr. Gör. Yakup Yılmaz ve Öğr. Gör. Aybike Nur Albayrak'ın konuşmacı olarak katıldığı panelde, Türk mutfağının tarihsel gelişimi, yöresel lezzetler ve geleneksel gıda saklama yöntemleri ele alındı. Program, konuşmacılara plaket takdimi ve katılımcılara Osmanlı şerbeti ve lokma ikramı ile sona erdi.