Gıda Teknolojisi
Haber

Üniversitemizden Yöresel Lezzetlere Bilimsel Dokunuş
26 Şubat 2025 Çarşamba
Üniversitemizden Yöresel Lezzetlere Bilimsel Dokunuş

Üniversitemiz, coğrafi işaretleme süreçlerine katkı sağlarken, Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü Öğretim Görevlisi Mesut Kaplan ve bölüm öğrencilerimizi temsilen Sıla Çanakçı, özel bir ulusal kanalda yayınlanan “Şampiyon Lezzetler” programına katılarak, Bilecik’in geleneksel tatlarını tanıttı ve üniversitemizin bu alandaki çalışmalarını izleyicilerle paylaştı. Hocamızı ve emeği geçen öğrencilerimizi tebrik ederiz. 

 

Konu ile ilgili detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. 

https://www.bilecik.edu.tr/main/Icerik/%C3%9Cniversitemizden_Y%C3%B6resel_Lezzetlere_Bilimsel_Dokunu%C5%9F_e4fe9

 


Galeri
...
...
...