İşletme

Yaz Okulu Kayıt Duyurusu
10 Temmuz 2023 Pazartesi

Üniversitemiz Yaz Okulu Akademik Takvimine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

2022-2023 Yaz Okulu akademik takvimi için tıklayınız.

2022-2023 Üniversitemiz Yaz Okulunda eğitim-öğretim yüz yüze olacak şekilde yapılacaktır.

Fakültemizde açılması muhtemel dersler için tıklayınız.

Yaz okulunda ders seçme ile ilgili bilgilendirmeler, başka üniversiteden ders almak isteyen fakültemiz öğrencilerine ilişkin bilgilendirmeler için tıklayınız.

Fakültemiz öğrencilerinden yaz okulunda başka üniversiteden ders almak isteyen öğrencilerin öncelikle danışmanı ile iletişime geçmesi gerekmektedir.  Danışmanından konuyla ilgili olumlu dönüş aldıktan sonra ekte verilen başka üniversiteden ders alma başvuru formunu doldurup, imzalandıktan sonra onaylanması için Fakültemiz e-posta adresine (iibf@bilecik.edu.tr) gönderilmesi gerekmektedir. Bölüm Başkanlığından izin alınmadan başka üniversitede ders alan öğrencilerin dersleri başarılı olsalar dahi kabul edilmeyecektir.

Başka üniversitenden ders alma başvuru formu için tıklayınız.