İktisat

Yaz Okulu Kayıt Duyurusu
11 Temmuz 2023 Salı

Yaz Okulu Kayıt Duyurusu

Yaz okulu ders seçme işlemleri için Öğrenci Bilgi Sistemi 17 Temmuz 2023 Pazartesi günü saat 09.00'da açılacaktır. Yaz okulunda kesin kayıt yapabilmeniz için 17–20 Temmuz 2023 tarihleri arasında ilk önce derssecme.bilecik.edu.tr internet adresinden derslerinizi seçip, ekranda belirtilen almak istediğiniz ders saati ücretini tahsilat rehberinde belirtilen şekilde yatırmanız gerekmektedir.

Yaz okulu kayıt duyurusuna ekli dosyadan ulaşabilirsiniz.

Yaz okulu akademik takvimine ekli dosyadan ulaşabilirsiniz

Yaz okulu ücretlerine ekli dosyadan ulaşabilirsiniz

Yaz okulunda üniversitemizde açılması muhtemel derslere  ekli dosyadan ulaşabilirsiniz

Yaz okulunda fakültemizde açılması muhtemel dersler için tıklayınız.

Yaz okulu kesin kayıtlarıyla ilgili sorunlarınızda, biriminiz öğrenci işlerinden bilgi alınız.

2022-2023 Üniversitemiz Yaz Okulunda eğitim-öğretim yüz yüze olacak şekilde yapılacaktır.

Yaz okulunda ders seçme ile ilgili bilgilendirmeler, başka üniversiteden ders almak isteyen fakültemiz öğrencilerine ilişkin bilgilendirmeler için tıklayınız.

Fakültemiz öğrencilerinden yaz okulda başka üniversiteden ders almak isteyen öğrencilerin öncelikle danışmanı ile iletişime geçmesi gerekmektedir.  Danışmanından konuyla ilgili olumlu dönüş aldıktan sonra ekte verilen başka üniversiteden ders alma başvuru formunu doldurup, imzalandıktan sonra onaylanması için Fakültemiz e-posta adresine (iibf@bilecik.edu.tr) gönderilmesi gerekmektedir. Bölüm Başkanlığından izin alınmadan başka üniversitede ders alan öğrencilerin dersleri başarılı olsalar dahi kabul edilmeyecektir.

Başka üniversitenden ders alma başvuru formu için tıklayınız.