İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Programı Bilgilendirme ve Kesin Kayıt Listesi Duyurusu
12 Eylül 2023 Salı

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU İSTEĞE BAĞLI İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yabancı Diller Yüksekokulu İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Programı kesin kayıt listesi aşağıda yayımlanmıştır.

https://www.bilecik.edu.tr/dosya/16749_2ebf_2023-24 seviye belirleme sınavına girecek öğrenciler.xlsx

• Güncellenen Akademik Takvim ile birlikte Seviye Belirleme Sınavınız 02 Ekim 2023 Saat 13:00’de Yabancı Diller Yüksekokulu’nda yapılacaktır.
  • İngilizce bilgi seviyeniz ne olursa olsun Seviye Belirleme Sınavına katılmak zorunludur (telefonda birimimize ulaşan en sık sorulan sorulardan biri de buydu. Hiç İngilizce bilmiyorum. Seviyem belli, sınava girmesem olur mu? Cevap: İngilizce seviyeniz ne olursa olsun, gelişiminizi takip etmemiz açısından Seviye Belirleme Sınavı’na kesinlikle girmeniz gerekmektedir).
  • Yüksekokulumuzda 02 Ekim 2023 Saat 11.00’deyapılacak toplantı ile Seviye Belirleme Sınavı öncesinde, tüm öğrencilerimiz İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Programı İşleyişi ile ilgili detaylı olarak bilgilendirilecektir (Yabancı Diller Yüksekokulu’nda tam olarak ne yapacağız? Derslerin işlenişi, sınavlar, devam zorunluluğu, kur, ölçme değerlendirme süreçleri, yarışmalar, geziler, toplantılar vb.).
  • Yabancı Diller Yüksekokulu İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Programı’na bu yıl aynı zamanda Lisansüstü Öğrencilerimizi de kabul ettik. Lisansüstü öğrenim görecek öğrencilerimiz, kayıt yaptırmış oldukları lisansüstü programla ilgili her türlü işlemleri bağlı bulundukları enstitüden takip edeceklerdir. Bu konuda sorumluluk öğrencilerimize aittir.

Tüm kayıt süreçleri ile ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorsanız ya da aklınıza takılan her hangi bir soru varsa Yabancı Diller Yüksekokul Sekreteri Sayın Ersoy Gürsoy’u arayabilir ya da bize eposta yoluyla ulaşabilirsiniz.

Yabancı Diller Yüksekokul Sekreteri Ersoy Gürsoy 0 228 214 2403

Eposta Adresimiz: yabancidiller@bilecik.edu.tr