Söğüt Meslek Yüksekokulu

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Döneminde Başka Üniversitelerden Yaz Okuluna Gitmek İsteyen Öğrencilerimizin Dikkatine
04 Temmuz 2024 Perşembe
  • 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Döneminde Farklı Üniversiteden Yaz okulundan ders almak isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki dilekçeyi doldurarak alacağı derslerin ders içerikleri ile beraber ilgili üniversitenin yaz okulu kayıt tarihlerinden önce okulumuza başvurması gerekmektedir. Yaz okulu talep dilekçesinin ve ders içeriği evrakının aslının birimimize ulaşması gerekmektedir. Fotokopi veya eksik evrak getirdiğiniz takdirde talebiniz geçersiz sayılacaktır.
  • Talebiniz Okulumuz Bölüm Başkanlığı tarafından incelenip olup uygun görüldüğü takdirde yaz okulunda farklı üniversitelerden ders alabilirsiniz.
  • Okulumuzda Yaz Okulu kayıtları 22-25 Temmuz 2024 tarihinde olacak olup ayrıntılı bilgi daha sonra sitemizde yayımlanacaktır.

YAZ OKULU DİLEKÇESİ