Sağlık Yönetimi

İKAF24’e Tüm Öğrencilerimizi ve Mezunlarımızı Davet Ediyoruz
26 Kasım 2023 Pazar

İç Anadolu Bölgesel Kariyer Fuarı (İKAF'24), 28-29 Şubat 2024 tarihlerinde "Yetenek Her Yerde" teması ile Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığının koordinasyonunda üniversitemizin de aralarında bulunduğu 12 üniversitenin katılımı ile Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşecektir.

İKAF’24, sektöründe lider markaları öğrenci ve mezunlarla buluşturarak gerçekleştireceği kişisel ve mesleki gelişim etkinlikleri, semineler, bilgilendirme oturumları, atölye çalışmaları, mülakat
simülasyonları, konser ve sergiler gibi etkinliklerle tüm katılımcılara dolu dolu bir kariyer fuarı deneyimi yaşatmayı hedeflemektedir.

Ülkemizin aydınlık yarınları olan genç yeteneklerimizle buluşmak için İKAF24’e tüm öğrencilerimizi ve mezunlarımızı davet ediyoruz.