Rektörün Mesajı
Kurumsal İletişim
Akademik Takvim
Eğitim Bilgi Sistemi
Kariyer Merkezi
BAPSİS
İhale İlanları
Yemek Menüsü
Mezun Bilgi Sistemi
Personel Bilgi Sistemi
Videolarla BŞEÜ
Kampüs Turu
Tüm Haberler
Tüm Duyurular
Tüm Etkinlikler
Site içeriklerinde arama yapabilirsiniz...
×
Ara
BŞEÜ
Eczane Hizmetleri
BÖLÜM HAKKINDA
ÖĞRENCİ
YÖNETİM
DERSLER
İLETİŞİM
KALİTE
BÖLÜM HAKKINDA
TANITIM
AKADEMİK PERSONEL
Eczane Hizmetleri Programı
Misyon
Vizyon
Öğr. Gör. UĞUR KAYİŞ
Öğr. Gör. TEKİN ERŞEN
ÖĞRENCİ
STAJ İŞLEMLERİ
YÖNETMELİKLER VE YÖNERGELER
Staj Defteri İçeriği
Staj İşlemleri
Staj Defteri
Ön lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği
Sıfır atık yönergesi
Öğrenci Kulüpleri Yönergesi
Yaz Okulu Yönetmeliği
Meslek Yüksek Okulları Staj Yönergesi
YÖNETİM
MÜDÜR
MÜDÜR YARDIMCILARI
BÖLÜM BAŞKANI
PROGRAM SORUMLUSU
Dr. Öğr. Üyesi BEHLÜL ERSOY
Öğr. Gör. ÖZLEM AĞDAŞ
Öğr. Gör. MUZAFFER ULUSOY
Doç. Dr. ŞAMİL AKÇAĞIL
Öğr. Gör. UĞUR KAYİŞ
KALİTE
1. KALİTE GÜVENCESİ SİSTEMİ
2. BİRİM KİDR RAPORU
BÖDR
2.1. Kalite Politikası
2.2. Kalite Komisyonlarının Görev, Sorumluluk ve Faaliyetleri
2.3. Paydaş Katılımı
Birim Kurum İç Değerlendirme Raporu
2022 yılı BÖDR
Ara
Uygun içerik bulunamadı.
Arama Filtresini Kaldır
Bu siteyi kullanarak
çerez politikalarını
kabul etmiş sayılırsınız.
ÇEREZ POLİTİKASINI ONAYLA