Sağlık Alanında Lisans Tamamlama Duyurusu
01 Ekim 2023 Pazar

Sağlık Alanında Lisans Tamamlama ile yerleşen öğrencilerin e-devlet üzerinden elektronik kayıt işlemleri 02-04 Ekim 2023 (23.59) tarihleri arasında, şahsen kayıt işlemleri ise 02-06 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Bu süreler içerisinde kayıt için başvurmayan veya kayıt işlemlerini tamamlamayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir. Öğrenciler kayıt için gerekli bilgilere ekli dosyadan ulaşabilirler.

Katkı payı ödemeleri kesinlikle banka şubelerindeki veznelerden yapılmayacaktır. 378,50 TL katkı payı ödemesinin kayıt yaptırmadan önce Ziraat Bankasından İnternet bankacılığı veya ATM (Bankamatik) aracılığıyla yapılması gerekmektedir. Ayrıntılı bilgilere ekli dosyadaki tahsilat rehberinden ulaşabilirsiniz.