2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Dönemi Lisansüstü Programlara Başvuru İlanı
03 Ocak 2024 Çarşamba

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Döneminde Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Lisansüstü programlarına öğrenci kabul edilecektir.

Lisansüstü Programlara Başvuru İlanı (02.01.2024-25.01.2024)

Başvuru için tıklayınız.

2022-2023 Bahar yarıyılında derece ile mezun olan öğrencilerinin listesi için tıklayınız.

Derece ile mezun olmuş ve lisansüstü programlara başvuru yapmak isteyen adaylardan istenen dilekçe için tıklayınız.

Lisansüstü programlara yatay geçiş başvuru dilekçesi;

Yatay Geçiş Başvuru Dilekçesi

NOT: Doktora/Sanatta Yeterlik/Tıpta Uzmanlık/Diş Hekimliğinde uzmanlık/veteriner hekimliğinde uzmanlık/eczacılıkta uzmanlık mezunlarının yüksek lisans programlarına başvurularında ALES puanının puan türü aranmaksızın 55 olarak sisteme girilmesi gerekmektedir.

NOT: Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü (MEB Protokol) veya Bilecik Valiliği Protokolü kapsamında olmayıp sehven Protokol kapsamında başvuru yapan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

NOT: Başvurular online yapılacaktır.

NOT: Kesin kayıta hak kazanan öğrenciler evraklarını şahsen ya da Noter vekaletiyle Enstitüye teslim edecektir.