Kimya

Kariyer Danışmanlığı Duyurusu
21 Eylül 2024 Cumartesi

Kariyer danışmanlığı hizmeti almak isteyen bölüm öğrencilerimiz ve mezunlarımız, kariyer gelişim süreçleri ile ilgili bilgi almak için randevularını www.yetenekkapisi.org sitesi üzerinden oluşturarak Kariyer Danışmanı ile görüşmelerini gerçekleştirebilirler. Öğrenciler Yetenek Kapısı platformunda yer alan “Kariyer Danışmanlığı” modülü aracılığıyla, halen kayıtlı oldukları bölümlerindeki veya mezun oldukları bölümlerindeki kariyer danışmanın oluşturduğu takvimden uygun olan bir tarihe randevu alabilir, çevrimiçi veya yüz yüze görüşebilir.

Kariyer danışmanlığı randevu sistemi 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde 30 Eylül 2024 – 10 Ocak 2025 tarihleri arasında her hafta Pazartesi saat: 09:00-12:00 arası   www.yetenekkapisi.org üzerinden erişime açılmıştır.