Bilgisayar Mühendisliği

Yaz Döneminde Staj Yapmak İsteyen Öğrencilerin Dikkatine
04 Haziran 2024 Salı

Yaz stajını yapmak isteyen öğrenciler için aşağıda staj tarihleri, evrak teslim tarihi ve staj mülakat tarihleri verilmiştir. Lütfen duyuruyu dikkatlice okuyun ve gerekli adımları zamanında atmayı unutmayın.

Staj Evrak Teslim Tarihleri: 5 Haziran 2024 - 10 Ağustos 2024

Staj Tarihleri:  3 Temmuz 2024 - 20 Eylül 2024

Staj Defteri Teslim Tarihi: 15 Ekim 2024 - 30 Ekim 2024

Mülatkat tarihlerinde ilerleyen dönemde ek bir duyuru ile duyurulacaktır.

Staj başvurusunda bulunmak isteyen öğrencilerin, Arş. Gör. M.Kerim SOLMAZ'a veya Arş. Gör. Erkan Hüseyin AKPINAR'a staj başvuru formunu ve *diğer gerekli evrakları belirtilen tarihler içerisinde teslim etmeleri gerekmektedir. Gecikmeli veya eksik teslim edilen evraklar kabul edilmeyecektir. Staj başlangıç tarihinden 15 gün önce staj evraklarının teslim edilmesi gerekmektedir. Staj evrakları, staj yerinin uygunluğu mail ile veya sözel olarak bir hoca tarafından kabul edildikten sonra teslim edilecektir. Staj evrakları elden kabul edilecektir. Posta veya dijital kanallardan gönderilen evraklar geçersiz sayılacaktır.

Staj Sigorta Belgesi‘ni tüm öğrenciler staja başlamadan önce (2-5 GÜN İÇERİSİNDE) E-DEVLET ‘ten alabilirler. E-DEVLET arama çubuğuna İşe Giriş Bildirgesi yazarak gerekli belgeye ulaşılabilir.

Staj yerleri ve staj tarihleri daha önceden onaylanmış öğrencilerin herhangi bir değişiklik yapmalarına gerek yoktur.

YURT DIŞI STAJLAR HARİÇ HİÇ BİR KOŞULDA STAJ1 VE STAJ2 AYNI YERDE YAPILMAYACAKTIR.

Staj yönergesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.