Bilgisayar Mühendisliği

BM400 Bitirme Çalışması ve BM328 Tasarım Çalışması II derslerini alan öğrencilerin dikkatine
14 Haziran 2024 Cuma

BM400 Bitirme Çalışması ve BM328 Tasarım Çalışması II derslerine kayıtlı öğrencilerin final sınavı tarihlerinde proje sunumu yapabilmeleri için Bitirme/Tasarım Çalışması II Raporlarını danışmanlarına iletmeleri gerekmektedir. Latex formatında hazırlanacak olan Bitirme/Tasarım Çalışması II Raporlarının pdf versiyonu, formatı “Adı_Soyadı_rapor.pdf” olacak şekilde, en geç 30 Haziran 2024 Pazar 23:59 tarihine kadar eposta yoluyla danışmanlara iletilmelidir.

Not: Sınava girmeyecek öğrencilerin 26 Haziran 2024 Çarşamba tarihine kadar danışmanlarına haber vermeleri gerekmektedir.

Not: BM400 Bitirme Çalışması için raporunda intihal oranı %30’un üzerinde olan öğrenciler sunuma alınmayacaktır. İntihal raporlarınız dersi aldığınız öğretim elemanları tarafından alınacaktır.

Sunumlarla ilgili DİKKAT edilmesi gerekenler:

• Sunum içeriği Powerpoint, Prezi, Impress vb. programda hazırlanmalıdır ve sunum anlatımı BM400 Bitirme Çalışması için 20dk ve BM328 Tasarım Çalışması II 10dk’yı geçmeyecek şekilde planlanmalıdır.
  • Projelerinde donanım bazlı çalışan öğrencilerin sunumdan önce donanımsal sistemin çalıştığını 5 dakikayı geçmeyecek şekilde anlatan bir videosunu göstermek üzere hazır bulundurmaları gerekmektedir.
  • Jüriler rastgele sırayla öğrencilerin sunum yapmasını isteyeceklerdir. Sabah oturumunda sunum yapacak öğrenciler en geç 08.45’te, öğlen oturumunda sunum yapacak öğrenciler en geç 12.45’te belirtilen sınıflarda hazır bulunmalıdır.
  • Sunum yapacak her öğrenci kendi grubundaki diğer öğrencilerle birlikte hazır bulunmalıdır.