Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi

Ziraat Mühendisliği Programı Bölüm Yerleştirme Duyurusu (Hatırlatma)
26 Temmuz 2023 Çarşamba

Fakültemiz Ziraat Mühendisliği Programına kayıt yaptırıp güz ve bahar dönemlerini başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılından itibaren eğitimlerine devam edecekleri bölümlere yerleştirilebilmeleri için 17 Temmuz 2023 ile 06 Ağustos 2023 tarihleri arasında Ziraat Müdendisliği Programı Bölüm Yerleştirme Dilekçe Örneği doldurup ıslak imzalı olarak Fakültemizin elektronik ve fiziki adreslerine göndermeleri gerekmektedir. Bu tarihler dışında yapılacak başvurular ile ıslak imzası olmayan eksik bilgi olan dilekçeler kesinlikle değerlendirmeye  alınmayacaktır. Öğrencilerimiz dilekçede belirtikleri bilgilerin doğruluğundan bizzat sorumludurlar aksi durumda disiplin hükümleri uygulanacaktır. Dilekçede mutlaka Bahçe Bitkileri, Bitki Koruma ve Tarla Bitkileri Bölümleri yer alacak şekilde 3 tercih yapılmalıdır.

Ziraat Mühendisliği Programı İkinci Sınıf Bölüm Yerleştirme

Fakültemiz, Ziraat Mühendisliği Programına ve Biyosistem Mühendiliği Bölümüne öğrenci kabul etmektedir. Ziraat Mühendisliği Programına kayıt yaptırıp Güz ve Bahar Dönemini tamamlayan öğrencilerimiz Tarla Bitkileri, Bahçe Bitkileri ve Bitki Koruma Bölümlerine yerleşerek 2. sınıftan itibaren bölümlerinde eğitimlerine devam etmektedirler. Her Bahar dönemi bütünleme sınavlarının ilan edilmesinden sonra öğrencilerimiz Ziraat Mühendisliği Programı Bölüm Tercih Dilekçesini doldurup ıslak … Okumaya devam et