Sıra no |
Proje Adı |
Yürütücüsü |
Destekleyen kuruluş |
Yürütüldüğü yıllar |
1 |
Bilecik Ekolojik Koşullarında İkinci Ürün Olarak Ekilen Farklı Silajlık Mısır Çeşitlerinin Silaj Verimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi |
Prof. Dr. Hanife MUT |
BSEU-BAP |
2021-2022 |
2 | Farklı Arkadaş Bitki ile Ekilen Yoncanın Silaj Verimi ve Kalitesinin Belirlenmesi |
Prof. Dr. Hanife MUT |
BSEU-BAP |
2020-2020 |
3 |
Farklı Soya Fasulyesi (Glycine max L.) Çeşitlerinde Sekonder Metabolitlerin Belirlenmesi |
Doç. Dr. Erdem GÜLÜMSER |
BSEU-BAP |
2020-2021 |
4 |
Farklı Silajlık Mısır Çeşitlerinin Bilecik Ekolojik Koşullarında Verim ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi |
Doç. Dr. Erdem GÜLÜMSER |
BSEU-BAP |
2019-2021 |
5. |
Mısır Baklagil Karışımlarının Silaj Kalitesinin Belirlenmesi |
Doç. Dr. Erdem GÜLÜMSER |
BSEU-BAP |
2018-2019 |
6. |
Ökse Otu (Viscum album L.)’nun Yem Kalitesinin Belirlenmesi |
Doç. Dr. Erdem GÜLÜMSER (Danışman) |
TÜBİTAK 2209/A |
2018-2019 |
7. |
Şerbetçi otu (Humulus lupulus L.)’nun silaj olarak değerlendirmesi |
Doç. Dr. Erdem GÜLÜMSER (Danışman) |
TÜBİTAK 2209/A |
2019-2020 |
8. |
Aktaş Yoncalarında (Melilotus alba Desr.) Tanen İçeriklerinin Tespiti |
Doç. Dr. Erdem GÜLÜMSER (Danışman) |
TÜBİTAK 2209/A |
2019-2020 |
9. |
Doğal Floradan Toplanan Aktaş Yoncası (Melilotus alba Desr.) Genotiplerinin Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi |
Doç. Dr. Erdem GÜLÜMSER (Danışman) |
TÜBİTAK 2209/A |
2020-2021 |
10. |
Çayır Düğmesi (Sanguisorba Sp.) Genotiplerinin Antioksidan Özellikleri Ve Kondanse Tanen İçeriğinin Belirlenmesi |
Serra Nur ÖZTÜRK |
TÜBİTAK 2209/A |
2022- devam |
11. |
Kavuzsuz Arpa (Hordeum vulgare L.) Genotiplerinin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi |
Prof. Dr. Zeki MUT |
BSEU-BAP |
2019-2020 |
12. |
Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Hızlı Islah ve Bitki Büyütme Odasının Kurulması |
Prof. Dr. Zeki MUT |
BSEU-BAP |
2019-2020 |
13. |
Yerel Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi |
Prof. Dr. Zeki MUT |
BSEU-BAP |
2021-2022 |
14. |
Mikrobiyal Gübre Uygulamasının Mısır'ın Tane Verimi Ve Verim Özelliklerine Etkisi |
Prof. Dr. Zeki MUT |
BSEU-BAP |
2022-devam |
15. |
Bilecik Koşullarında Farklı Buğday (Triticum aestivum L.) Çeşitlerinde Verim Ve Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi |
Doç. Dr. Özge Doğanay ERBAŞ KÖSE |
BSEU-BAP |
2019-2022 |
16. |
Yulafta Farklı Ekim Sıklıkları ve Azot Seviyelerinin Verim ve Verim Unsurları ile Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi |
Doç. Dr. Özge Doğanay ERBAŞ KÖSE |
BSEU-BAP |
2021-2022 |
17 |
Farklı Sürelerde Çimlendirilen Yeşil Mercimek (Lens culinaris L.) Filizlerinin Besin İçeriklerindeki Değişimin Belirlenmesi |
Şerife AKTAŞ |
TÜBİTAK 2209/A |
2021-2022 |
18. |
Yulafta Farklı Ekim Sıklıkları Ve Azot Dozu Seviyelerinin Silaj Kalitesine Etkisi |
Şerife AKTAŞ |
TÜBİTAK 2209/A |
2022-devam |
19 |
Bakla (Vicia faba) Bitkisinin Yeşil Bakla Hasadından Sonra Kalan Bitki Kısımlarının Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi |
Berrin TORUNTAY |
TÜBİTAK 2209/A |
2022 - devam |
20 |
Bilecik Ekolojik Şartlarında, Hayvan Yemi olarak Yetiştirilen Kinoa (Chenopodium quinoa L. Willd) Bitkisine Çimlenme Öncesi ve Ekzojen olarak Uygulanan Büyüme Düzenleyicilerinin Kurakliğa Dayaniklilik, Verim ve Besleme Kalitesi Üzerindeki Etkisinin Belirlenmesi |
Doç. Dr. Serap Kızıl Aydemir |
BSEU-BAP |
2020-2022 |