Sosyal Hizmet

ULUSAL STAJ PROGRAMI HAKKINDA DUYURU
03 Mayıs 2023 Çarşamba

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Ulusal Staj Programı kapsamında staj başvurusu yapan öğrencilerimizin ekte yer alan “ULUSAL STAJ PROGRAMI UYGULAMA YÖNERGESİni dikkatle incelemeleri önemle rica olunur.

Ulusal Staj Programı kapsamında Öğrencilerimizin staj yapacakları kurumların istediği belgelere ek olarak aşağıdaki belgeleri hazırlamaları gerekmektedir:

• Staja kabul edildiğine dair Kariyer Kapısı sayfasından ekran görüntüsü (ekranın sağ üst köşesinde öğrencinin ismini de içine alacak şeklide),
  • Müstehaklık belgesi (E-Devlet üzerinden alınabilir.),
  • Adli sicil kaydı belgesi (E-Devlet üzerinden alınabilir.),
  • İSG belgesi (4. Sınıfta Sosyal Hizmet Ortamlarında Blok Uygulama I-II derslerinde 16 saatlik yüksek riskli iş sağlığı ve güvenliği belgesi talep edileceğinden öğrenciler 1 sene geçerli olan bu belgeyi alarak sunabilir ve uygulama kapsamında 1 senelik süre içerisinde kullanabilirler.  Sosyal Hizmet Ortamlarında Blok Uygulama I-II için ayrıca belge sunmayı tercih eden öğrenciler ise Ulusal Staj kapsamında 8 saatlik iş sağlığı ve güvenliği belgesi alarak sunabilirler.)
  • Taahhütname (Belgeye Ulaşmak İçin Tıklayınız)
  • Sağlık Bilimleri Fakültesi Gönüllü Staj Öğrenci Bilgi Formu (2 Nüsha olarak doldurulacaktır. 1 Nüsha gidilen kuruma 1 nüsha da bölüme teslim edilecektir.) (Belgeye Ulaşmak İçin Tıklayınız)

Yukarıda talep edilen belgeleri, isimleri aşağıda yer alan Bölümümüz öğretim elemanlarına teslim etmeniz gerekmekte olup, soru ve sorunlarınız için aynı kişilerle iletişime geçebilirsiniz.

Görevlendirilen Öğretim Elemanları:

Sosyal Hizmet Bölüm Temsilcisi: Dr. Öğr. Üyesİ Ekrem Saltık