Hibrid ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi

Yaz Stajı bitirenler belge teslimi hakkında
01 Ağustos 2023 Salı

Arkadaşlar merhaba,

Yaz stajını tamamlayan öğrencilerimiz aşağıdaki linkte yer alan belgelerini eksiksiz şekilde dolduracaktır.

Staj belgelerini indirmek için tıklayınız...

Defterinizi doldurduktan sonra amirinize her sayfasını tek tek imzalatıp mühürletiniz. Staj dosyanızda 4 (dört) alan iş yerindeki yetkili kişilerce imzalanacak ve mühürlenecektir. Bunlar:

1. Kapakta işletmenin imza ve mühür kısmı
  2. Defterin her sayfanın altındaki İmza-Mühür kısmı (burada imzayı atan kişinin kaşesi de olabilir)
  3. Ek-4’teki Staj Değerlendirme Formu (Bu sayfa kapalı bir zarf ile dosya içinde bize iletilecek)
  4. Ek-6 da yer alan devam takip çizelgesindeki her günün karşısı ve sayfanın en altındaki onay kısmı

- Staj defterinizi ciltletiniz. (Kapak sayfası en üstte olacak şekilde = Kapak+defter sayfaları+ Ek1 + Ek2 + Ek3  + Ek5 + Ek6 + Ek7 ) NOT: Ek-3 ve Ek-7’yi doldurmayınız. Geri kalan her belgeyi imza, kaşe ve ilgili alanları doldurunuz.

NOT: Ek4' ü kapalı zarf içinde deftere zımbalayabilir yada iç kısmına çıkmayacak bir şekilde yerleştirebilirsiniz.

Fotoğrafınızı, imzalamalarınızı ve firma imzalamalarını unutmayınız.

TESLİM hakkında

1. sınıf olan ve 1.sınıfın yazında yaz stajı yapan öğrencilerimiz önümüzdeki dönem okullar açıldıktan sonra 1 ay içinde teslim etmeleri gerekmektedir. Ya da 1. sınıf olmasa bile önümüzdeki dönem okula devam edecek ve gelecek olan öğrencilerimiz belgeleriniz elden alınacaktır.

Mezun olan okulunu bitiren, önümüzdeki dönem okula gelmeyecek öğrencilerimiz ise kargo ile teslim edebilecektir. Kargo ile teslim edecek öğrencilerimiz tüm dökümanı mutlaka taratıp bir kopyasını almalıdır. Kargolamada yaşanabilecek aksilikler kaybolmalara karşı önlem amaçlıdır. Mesuliyet kabul edilmemektedir.

Önümüzdeki dönem okula gelecek arkadaşlar kargolama yapmayınız.

Kargo Adresi: Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu, oda no:301, Gülümbe Kampüsü Merkez-BİLECİK.    Öğr.Gör. Gökhan ÖZDEMİR adına.

İyi günler dileriz..

Öğr. Gör. Emre ALTINKAYA / Öğr. Gör. Gökhan ÖZDEMİR