Mühendislik Fakültesi

Yemek Bursu Başvuru Duyurusu
09 Ekim 2023 Pazartesi

2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunun 46. maddesi Yüksek Öğretim Kurumları Mediko-Sosyal, Sağlık, Kültür ve Spor İşleri Dairesi Uygulama Yönetmeliği'nin 5 ve 15'nci maddeleri ve Üniversitemiz Öğrenci Yemek Bursu uyarınca, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında Fakültemizde eğitim gören başarılı ve gelir düzeyi düşük 32 (Otuz iki) öğrencimize yemek bursu verilmesi Üniversitemiz Yönetim Kurulunca uygun görülmüştür.  Başvurular 11-20 Ekim 2023 tarihi mesai bitimine kadar Mühendislik Fakültesi C Blok 2. Katta bulunan Bölüm Sekreterliğine birimine yapılacaktır. Ekte yer alan başvuru formu aydınlatma metni ve açık rıza metninin eksiksiz olarak doldurulup  Bölüm Sekreterliklerine teslim etmeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimize duyurulur.

_Burs açık rıza metni.pdf