Mühendislik Fakültesi Çift Anadal Programı (ÇAP) Başvuru Sonuçları Duyurusu
29 Ağustos 2023 Salı

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Fakültemize çift ana dal  programı kapsamında başvuruda bulunan öğrencilerin sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.

Fakültemize asil olarak kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri 4-6 Eylül 2023 tarihleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılacaktır. Herhangi bir başvuruya gerek yoktur. Kayıt hakkından feragat etmek isteyen öğrencilerin ise 04.09.2023 tarihi saat 17.00'ye kadar dilekçe ile Dekanlığımıza başvurmaları gerekmektedir.

Kayıt hakkı kazanan öğrencilerin sadece kayıt yenileme döneminde Fakültemiz tarafından kendilerine atanacak olan kayıt danışmanları ile iletişime geçerek kayıt yenileme işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir.