Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğrencilerinin Dikkatine,
Bölümümüz staj iş akış süreçleri kapsamında, 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı yaz döneminde staj yapacak öğrencilerimizin aşağıda belirtilen takvime ve işlem basamaklarına uymaları gerekmektedir:
1. Staj Başvuru Dilekçelerinin Teslimi
Yaz döneminde staj yapacak öğrencilerin, staj yapma isteğini belirten imzalı dilekçelerini en geç 10 Nisan 2026 tarihi mesai bitimine kadar Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Emrah KAYGUSUZ’a şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.
2. Danışman Atamaları ve Süreç Takibi
Staj dilekçelerinin teslim alınmasının ardından, her öğrenci için bir "Staj Dersi Danışmanı" ataması yapılarak bölümümüz web sayfasında duyurulacaktır. Atama işlemlerinden sonra staj süreciyle ilgili tüm akademik ve idari işlemler, atanan danışman öğretim üyesi tarafından yürütülecektir.
3. Staj Başvuru Formu (Form-2) Teslim Tarihi
Staj yapılacak kurumdan onay alınarak doldurulan Staj Başvuru Formu (Form-2), staj dersi danışmanına en geç 19 Haziran 2026 (Dönem Sonu) tarihine kadar teslim edilmelidir.
Önemli Notlar:
• Gerekli dilekçe örneklerine ve "Form-2" belgesine Bölümümüz web sayfasında yer alan "Staj Formları" sekmesinden ulaşabilirsiniz.
• Mağduriyet yaşanmaması adına, belirtilen son teslim tarihlerinden sonra iletilen hiçbir evrak işleme alınmayacaktır.
Tüm öğrencilerimize önemle duyurulur.
Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölüm Başkanlığı
Bu siteyi kullanarak çerez politikalarını kabul etmiş sayılırsınız.