Moleküler Biyoloji ve Genetik

Kariyer Danışmanlığı Almak İsteyen Öğrencilerin Dikkatine
26 Ekim 2023 Perşembe

Kariyer danışmanlığı hizmeti almak isteyen bölümümüz lisans öğrencileri, gerekli randevu taleplerini oluşturduktan sonra kariyer danışmanımız  Arş. Gör. Fırat Yavuz ÖZTÜRK ile kariyerleri hakkında görüşebileceklerdir.

Kariyer danışmanlığı hizmeti almak isteyen bölümümüz lisansüstü öğrencileri, gerekli randevu taleplerini oluşturduktan sonra kariyer danışmanımız  Öğr. Gör. Dr. Gülçin ÇETİN KILIÇASLAN ile kariyerleri hakkında görüşebileceklerdir.

Öğrencilerimiz yapacakları görüşmeler neticesinde, kariyer gelişim süreçlerine ilişkin farkındalıklarını arttıracak, kararlı ve planlı bir hedef oluşturabilecek, bölüm sonrası çalışabileceği işler hakkında bilgi sahibi olabilecek ve bu sayede kariyerlerini şekillendirebileceklerdir.

Kariyer Danışmanlığı Alabilmek için;

Kariyer danışmanımızla görüşme randevularını www.yetenekkapisi.org sitesine kayıt olduktan sonra iletebilirsiniz. Kaydınızı tamamlayıp, randevu talebinizi ilettiğinizde randevu süreciniz başlayacaktır.

Not: Kariyer Danışmanlığı randevu talebinizi ilettikten sonra, sürecin etkin bir şekilde yürütülebilmesi için e-posta hesabınızın düzenli olarak kontrol edilmesi gerekmektedir.

Randevu bilgileri e-posta yoluyla aktarılan öğrenciler randevularına zamanında gelmelidir. Geçerli bir mazaret sunmadan randevusuna gelmeyen öğrencilerin, randevuları iptal edilecek ve bir sonraki randevuyu 4 hafta sonra alabileceklerdir. Bu randevusuna da gelmeyen öğrenciler bir daha randevu talebi oluşturamayacaktır.

Randevuya Gelmeden Önce;

Randevu sürecinin etkili şekilde yürütülebilmesi için; randevuda danışılacak konunun net bir şekilde belirlenmiş olması gerekmektedir. Randevu süreleri 30 dk.’dır.

Lisans Öğrencileri için randevular, Çarşamba günleri saat 10:00 – 12:00 arasında 30'ar dakika olacak şekilde gerçekleştirilecektir.

Lisansüstü Öğrencileri için randevular, Salı günleri saat 10:00 – 12:00 arasında 30'ar dakika olacak şekilde gerçekleştirilecektir.