Moleküler Biyoloji ve Genetik

KARİYER DANIŞMANLIĞI DUYURUSU
24 Eylül 2024 Salı

Bölümümüz lisans öğrencileri, kariyer danışmanımız Arş. Gör. Yahya Bilal GÜLÇİN ile, lisansüstü öğrencilerimiz ise kariyer danışmanımız Arş. Gör. Fırat Yavuz ÖZTÜRK ile randevu alarak kariyerleri hakkında görüşme yapabilirler.

Bu görüşmeler sonucunda öğrencilerimiz, kariyer gelişim süreçlerine dair farkındalıklarını artıracak, kararlı ve planlı hedefler oluşturabilecek, mezuniyet sonrası çalışabilecekleri işler hakkında bilgi sahibi olacak ve böylece kariyerlerini şekillendirebileceklerdir.

Kariyer danışmanlığı alabilmek için; Kariyer danışmanımızla görüşme randevularını www.yetenekkapisi.org sitesine kayıt olduktan sonra iletebilirsiniz. Kaydınızı tamamlayıp, randevu talebinizi ilettiğinizde randevu süreciniz başlayacaktır.

Not: Randevu talebinizi ilettikten sonra, sürecin etkin bir şekilde yürütülebilmesi için e-posta hesabınızı düzenli olarak kontrol etmeniz gerekmektedir.

Randevu bilgileri e-posta yoluyla iletilen öğrenciler, randevularına zamanında gelmelidir. Geçerli bir mazeret sunmadan randevusuna gelmeyen öğrencilerin randevuları iptal edilecek ve bir sonraki randevuyu 4 hafta sonra alabileceklerdir. Bu randevusuna da gelmeyen öğrenciler bir daha randevu talebi oluşturamayacaktır.

Randevuya gelmeden önce:

Randevu sürecinin etkili şekilde yürütülebilmesi için, randevuda danışılacak konunun net bir şekilde belirlenmiş olması gerekmektedir. Randevu süreleri 30 dakikadır.

Lisans Öğrencileri için randevular, Pazartesi günleri saat 13:00 – 16:00 arasında 30'ar dakika olacak şekilde gerçekleştirilecektir.

Lisansüstü Öğrencileri için randevular, Çarşamba günleri saat 14:00 – 17:00 arasında 30'ar dakika olacak şekilde gerçekleştirilecektir.

Kariyer Danışmanlığı Takvimi