Makine Mühendisliği

Azami Süresini Tamamlayan Öğrencilerin Dikkatine
03 Ağustos 2023 Perşembe

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi sonunda azami öğrenim süresini tamamlamış olan öğrencilere 04-10 Eylül 2023 ile 18-24 Eylül 2023 tarihleri arasında sınava girmek için başvurmaları şartı ile FF, DZ ve YZ notu aldıkları dersler için iki ek sınav hakkı verilir ve bu sınavlar için mazeret sınavı açılmaz.

Öğrencilerin azami süre sonu sınavına girebilmesi için akademik danışmanlarına başvurması gerekmektedir. Akademik danışmanları tarafından azami durum ve hakları seçildikten sonra öğrencilerin öğrenci bilgi sistemi üzerinden haklarını kontrol etmeleri gerekmektedir.

Öğrencilerin daha sonra “Form Al” butonuna tıklayarak “Azami Süre Başvuru Formu” çıktısını almaları ve formu imzaladıktan sonra bölüm resmi e posta (mm_bb@bilecik.edu.tr) adresine ve formun ıslak imzalı nüshasını kargo ile bölüm sekreterliğine 25.08.2023 tarihine kadar göndermeleri gerekmektedir. Öğrenciler seçilen hak ile ilgili bir sorun olması halinde akademik danışmanlarıyla iletişim kurabilirler.