Bankacılık ve Sigortacılık

Etkinlik

Sigorta Dünyası Dergisi’nden Yüksekokulumuza Ziyaret
25 Mayıs 2023 Perşembe

Sigorta sektörünün  önemli medya kuruluşlarından Sigorta Dünyası Dergisi'nin Genel Yayın Yönetmeni Birant YILDIZ Bey, Yüksekokulumuzu ziyaret etti. Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Dr. Seçil DEMİRAY, Finans Bankacılık ve Sigortacılık Bölümümüz Dr. Öğr. Üyesi Behlül ERSOY ve Yüksekokul Sekreterimiz Mesut ÖZKARANFİL’ in katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi.  Gündemi, sektör-akademi işbirliklerinin önemi ve faydaları üzerine olan toplantıda, sigorta sektörünün gelişimi ve geleceği için akademik çalışmaların ve nitelikli insan kaynağının çok değerli olduğu vurgulandı. Ayrıca sigorta sektörüne yönelik öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu.

Ziyaretin sonunda Birant YILDIZ Bey ve Dr. Öğr. Üyesi Behlül ERSOY'un da yazarı olduğu Marmara Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Hasan MERAL'in editörlüğünde ve Türkiye Sigorta Birliği desteğiyle çıkan "21. Yüzyılda Türk Sigorta Sektörüne 21 Tavsiye" isimli kitap kütüphanemize ve bölüme hediye edildi.
Kitabın yazarlarına ve destekçilerine teşekkür ederiz.

...