Basın İstişare Toplantısı Yapıldı
17 Kasım 2021 Çarşamba
Basın İstişare Toplantısı Yapıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Şükrü Beydemir’in Bilecik’te faaliyet gösteren basın mensupları ile düzenli olarak gerçekleştirdiği basın istişare toplantılarımızın dördüncüsü, 17 Kasım Çarşamba günü yapılan oturumla sona erdi. Üniversitemizin Gölpark Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıya Rektörümüz Beydemir’in yanı sıra Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İlhami Yurdakul ve Prof. Dr. Mustafa Koyun, Sakarya Gazetesi ve Anadolu Ajansı temsilcileri katıldı.

Rektörümüz Beydemir üniversitemizde yapılan akademik çalışmalar, yüz yüze eğitim süreci, yapılaşma faaliyetleri, Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP), Tıp Fakültesi ve yeni kurulan Diş Hekimliği Fakültesi gibi geniş bir yelpazede basın mensuplarını bilgilendirdi.

...