Seramik ve Cam

Kariyer Danışmanı İle Görüşme Randevu Takvimi
25 Ekim 2023 Çarşamba

Öğrencilerimizin kariyer gelişimlerini takip etmek amacıyla bölümümüz Kariyer Danışmanı Arş. Gör. Elif Gündüz tarafından verilecek olan Kariyer Danışmanlığı hizmeti, danışma talep edecek öğrencilerimizle birlikte ‘yetenek kapısı’ sistemi üzerinden randevu sistemi ile gerçekleştirilecektir.
Kariyer danışmanlığı görüşmeleri, dönem sonuna kadar 23 Ekim 2023 - 14 Ocak 2024 tarihleri aralığında -sınav haftaları, resmi tatiller ve hafta sonları hariç olmak üzere- her hafta Salı günleri 10:00-12:00 saatleri arasında randevu talebi ve danışman onayından sonra  gerçekleştirilebilecek olup her bir öğrenci için görüşme saati 30 dakikadır.
Aktif ya da mezun durumunda olan öğrencilerimizin kariyer danışmanlığı randevusu talep edebilmeleri, çeşitli staj ve iş olanaklarına erişebilmeleri için ‘Kariyer Kapısı’ ve ‘Yetenek Kapısı’na okul maili ve şifreleri ile birlikte kayıt olmaları ve sisteme giriş yapmaları gerekmektedir. (Mezun öğrencilerimiz, aynı sistemi kullanarak çevrimiçi randevu talep edebileceklerdir.)
Öğrencilerimiz, kariyer danışmanlığı kapsamındaki bahsi geçen kayıt ve randevu hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için kariyer merkezi koordinatörlüğü’ne bağlı ilgili sekmeleri kullanabilirler.