28 Eylül Cumartesi saat 11.00'da Küçükelmalı Tabiat Parkında, Dünya Yürüyüş Günü Etkinlikleri çerçevesinde, Bilecik Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde, Bilecik ilinde hizmet veren tüm kamu kurum kuruluş ve dernekler ile vatandaşların katılımıyla, sağlıklı yaşam, yeterli ve dengeli beslenme, düzenli fiziksel aktivite ve obezite ile mücadele konusunda farkındalık oluşturmak ve hareketli yaşama teşvik etmek amacıyla, "Sağlığınız için her gün on bin adım atın" temalı sağlık yürüyüşü gerçekleştirilecektir.

Yürüyüş etkinliğine katılmak isteyen kişiler için 28 Eylül Cumartesi günü Bilecik Cumhuriyet Meydanından saat 10.00'da ücretsiz servis kaldırılacaktır. Ayrıca ilçelerden katılmak isteyen vatandaşlar için de aşağıda yar alan yer ve saatlerden ücretsiz araçlar kaldırılacaktır.

Etkinlik programına ilişkin ilgi yazı ekte gönderilmekte olup, tüm öğrencilerimiz ve tüm personelimiz aileleri ile birlikte etkinliğe davetlidir.

İyi çalışmalar.

Araç Saatleri