18 Nisan 2017 Salı günü saat 11.00'da Mühendislik Fakültesi AMFİ 2 derslikte "Mühendislikte Kariyer Planlama ve Geliştirme" dersi kapsamında Arslan Alüminyum A.Ş firmasından Kalite Sorumlusu Harun CAN, Mühendislik Fakültesi öğrencilerine çalışma hayatıyla ilgili deneyim ve önerilerini aktaracaktır.

Tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Arslan Alüminyum A.Ş:
Arslan Alüminyum A.Ş Bilecik'te toplam  288 bin metrekare, 90 bin metrekaresi kapalı alan olmak üzere 3 ayrı üretim sahasında Alüminyum Döküm-Geri Dönüşüm ve Ektrüzyon sektörlerinde üretim yapmakta olup, Türkiye’nin ilk 500 sanayi kuruluşu arasında bulunmaktadır. Sektöründe Türkiye'nin en büyük ve en köklü firmalarından biridir.

Döküm kapasite 240 bin ton / yıl, Ektrüzyon kapasitesi 5000 ton/ yıldır.
Arslan Alüminyum Türkiye’deki tüm ektrüzyon sektörüne hammadde üretmektedir.
Ektrüzyon kısmı ise başlıca -yapı-inşaat-makine-beyaz eşya-otomotiv ve mobilya sektörlerine hizmet vermektedir.

Etkinlik Başlangıç Tarihi: 18.04.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi: 18.04.2017