Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Üniversitemizin ev sahipliğinde 12-16 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Türkiye Üniversiteler Arası 2.Lig Basketbol Grup Müsabakaları Hacettepe Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Erkek Basketbol takımlarının katılımları ile Üniversitemiz Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecektir.

Müsabakaların Teknik Kurul Başkanlığına Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Şube Müdürü ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu İl Temsilcisi Battal YILMAZ görevlendirilmiştir. Tüm sporseverleri 12-16 Aralık 2016 tarihleri arasında Kapalı Spor Salonuna beklemekteyiz.