Üniversitemiz Merkezi Araştırma Laboratuvarı'nın Bursa-Eskişehir-Bilecik (BEBKA) Kalkınma Ajansı, Teknik Destek Programı kapsamında "TR41/16/TD/0004 Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Test Merkezi (Test-Mer) Kurulumu ve Laboratuvar Akreditesyonu için Danışmanlık Hizmeti Alımı" adlı projesi için 24-25 Kasım 2016 tarihlerinden teorik ve uygulama olmak üzere 2 gün sürecek 30 kişilk "Test Uzmanı" eğitimi düzenlenecektir. Teorik Eğitim 24 Kasım 2016 Perşembe günü saat 09.30'da Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.

Kursiyerlerde Makine Mühendisi, Makine ve İmalat Mühendisi, Elektrik Mühendisi, Elektronik Mühendisi veya bu bölümlerin dengi lisans mezunu olma şartı aranmaktadır.Söz konusu eğitime bu şartları sağlayan Üniversitemizin öğretim elemanları, lisans sosn sınıf öğrencileri, yükseklisans ve doktora öğrencileri kursiyer olarak katılabilir. Eğitim ücretsiz olup eğitim sonunda kursiyerlere sertifika verilecektir. Başvurular 22 Kasım 2016 tarihine kadar Merkezi Araştırma Laboratuvarı'na (MARAL) yapılmalıdır.

Etkinlik Başlangıç Tarihi: 24.11.2016
Etkinlik Bitiş Tarihi: 25.11.2016