Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Kamu-Üniversite-Sanayi-İşbirliği (KÜSİ) çerçevesinde TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığı'na (ARDEB) ait Destek programları hakkında bilgilendirme semineri 27 Ekim 2016 Perşembe günü saat: 10:00'da İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans salonunda gerçekleştirilecektir. Seminer TÜBİTAK-ARDEB Eğitim, Tanıtım ve Programlar Değerlendirme Müdürü Hüseyin AKOVA tarafından yapılacaktır. Seminere katılım konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesini ve TÜBİTAK tarafından da seminer katılım tutanağının ıslak imzalı olarak alınacağını hatırlatırız. Seminere tüm akademisyenlerimiz davetlidir.

Her türlü soru ve bilgi talebiniz için Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi KÜSİ koordinatörlüğü ile iletişime geçiniz.

Etkinlik Başlangıç Tarihi: 27.10.2016
Etkinlik Bitiş Tarihi: 27.10.2016